Online Autoverzekering

Een online autoverzekering is pas van de laatste tijd. U zult het niet geloven maar voor een internet autoverzekering bent u hier aan het juiste adres. Wij hebben ons bedrijf zo ingericht en er voor gezorgd dat een goedkope autoverzekering aanvragen en regelen via onze absoluut geen probleem gaat worden. Door altijd goed de marktwerkingen in de gaten te houden kunnen wij een scherpe en marktconforme autoverzekering aanbieden. Als u vragen heeft of krijgt bij een internet verzekering dan kunt u gewoon op de ouderwetse manier contact met ons opnemen. Een online polis aanvragen scheelt uiteraard veel geld, want zoals u misschien wel weet en ook verwacht. Onze autoverzekering is zo gemaakt dat u altijd geld kunt besparen. Het maakt niet uit of u een wa, wa+ of all risk dekking heeft.

Een online autoverzekering is echt pas van de laatste tijd. Met de komst van het internet is een verzekering regelen eigenlijk een fluitje van een cent. Vroeger werd er vaak een zogenaamde post autoverzekering gesloten. Dit betekend dat u eerst naar een aanbieder moest gaan. U sloot een autoverzekering. Door middel van het invullen van gegevens kreeg u uiteindelijk een autoverzekering. Vanaf de komst van het internet zijn hier ook veel aanbieders opgedoken. Een online autopolis is geboren. U kunt zelf thuis een autoverzekering regelen. U kunt zelf de dekking bepalen, uw betalingstermijn. U mag bij een online polis zelfs bepalen welke aanvullende verzekeringen wel of niet wilt afsluiten.

Wij zeggen heel vaal zelf verzekeren is zelf besparen! Daarom bieden wij u de mogelijkheid de offerte voor uw autoverzekering online aan te vragen, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Zo weet u precies wat u wel en niet moet betalen. En dat is niet veel, want bij ons kunt u tot wel 95% voordeel krijgen. Voor een online autoverzekering is dat genoeg. Uw polis wordt altijd en alleen maar ondergebracht bij solide, gerenommeerde, bekende verzekeraars. Zo bieden wij u niet alleen voordelen, maar ook zekerheden.

Bij de online autoverzekering kunt u bij ons zeker honderden euro’s per jaar besparen op de premie voor de online autoverzekering. Hier kunt u bij ons meerdere autoverzekeringen berekenen, vergelijken en aanvullende kortingen krijgen.

Binnen 1 minuut online autoverzekering berekenen en vergelijken. Indien u uw keuze heeft gemaakt, kunt u online uw auto verzekeren en eventuele aanvullende verzekeringen afsluiten. Als u het kenteken en de meldcode van uw auto bij de hand heeft gaat het nog sneller en eenvoudiger. Bij een aanvraag via het internet kunt u vaak direct de weg op.

zoek blauwDirect vergelijken

Wilt u gegarandeerd direct geld besparen op de huidige of nieuwe autoverzekering? Wij vergelijken bijna alle autoverzekering op de markt. In één simpele stap kunt u dan direct uw voordeel berekenen.

 

vergelijken blauw

 

muis blauwOnline afsluiten

Na het doorlopen van de stappen in de berekeningsmodule kunt u direct online uw nieuwe autoverzekering afsluiten. In de meeste gevallen heeft u, tevens in het weekend, direct dekking.

 

overzicht-verzekeraars