Autoverzekering

Op zoek naar een autoverzekering. Wij kunnen u hier zeker verder aan helpen. Het vinden van de juiste verzekering hoeft niet lastig te zijn. Of u nu een dure of goedkope autopolis wilt hebben. Of u nu op zoekt bent van een motorrijtuigenverzekering voor een hele dure auto of voor een goedkoop autootje. De juiste verzekering gaat u hier altijd vinden. Het regelen en hebben van de juiste polis lijkt lastiger dan het is. Zeker als u een autopolis via ons aanvraagt. Wij zorgen ervoor dat u direct gebruik kunt maken van uw autoverzekeraar. Zo kunt u bij gelijk de weg op, zodra u de bevestiging heeft ontvangen. Na het verzenden van uw aanvraag zal dit slechts een aantal seconden zijn.

Voor de autoverzekering zij verschillende soorten dekkingen af te sluiten. Zo kunt u kiezen voor de WA dekking. Deze dekking voor de verzekering is de minimale dekking die u zult moeten afsluiten. De wa dekking voor uw autopolis dekt schade die u toegebracht heeft aan andere. Er is nog een ruimere dekking voor uw motorrijtuigenverzekering. Dit is de WA + beperkte casco dekking. Deze dekt naast de WA schade ook schade ontstaan door bijvoorbeeld diefstal of schade door storm. Als laatste kunt u de meest uitgebreide dekking af te sluiten en dit is de All risk dekking. Deze dekking biedt naast de WA dekking ook bescherming tegen alle voorkomende schade. U moet dan denken aan alle schade die veroorzaakt kan worden door u zelf of door een ander. U kunt bij ons heel gemakkelijk al deze soorten autoverzekeringen met elkaar vergelijken. Zo weet u precies waar u aan toe bent. U kunt heel gemakkelijk zien, bij wie  en hoeveel u daar voor moet betalen. U moet er rekening mee houden dat bij een schadeverzekering u ook altijd assurantiebelasting. Deze zal helaas bovenop de premie komen.

Een autoverzekering (officieel motorrijtuigenverzekering) is een polis voor alle eigenaren van gemotoriseerde voertuigen die op openbare wegen worden gebracht (dit geldt dus ook voor motoren en bromfietsen). Een autoverzekeraar dekt de gevolgen van schade aangericht door bestuurders aan derden tengevolge van verkeerongelukken of schade in verband met diefstal, brand, enz. De graad van dekking hangt af van de soort verzekering die de bestuurder afsluit en de offerte van de verzekeraar. In alle landen van de Europese Unie is een verzekering voor uw auto verplicht. In Nederland wordt deze verplichting geregeld in de Wet aansprakelijkheidsverzekering motorrijtuigen (WAM). Als bewijs voor een afgesloten WA-verzekering krijgen bestuurders een groene kaart die ze verplicht altijd bij zich moeten hebben.

zoek blauwDirect vergelijken

Wilt u gegarandeerd direct geld besparen op de huidige of nieuwe autoverzekering? Wij vergelijken bijna alle autoverzekering op de markt. In één simpele stap kunt u dan direct uw voordeel berekenen.

 

vergelijken blauw

 

muis blauwOnline afsluiten

Na het doorlopen van de stappen in de berekeningsmodule kunt u direct online uw nieuwe autoverzekering afsluiten. In de meeste gevallen heeft u, tevens in het weekend, direct dekking.

 

overzicht-verzekeraars